Ako želiš da nastaviš karijeru u IT-u prijavi se na prekvalifikaciju koju organizujemo pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i turizma. Naše udruženje sprovodi projekat “IT obuke iz automatskog testiranja softvera za mlade” kojim je planirano održavanje nastave iz automatskog testiranja softvera u formi uživo praćenja nastave za 20 odabranih polaznika i online praćenje programa za sve zainteresovane osobe koji se budu prijavili kao kandidati za obuku. Potrebno je da se registruješ na našoj edukativnoj platformi:


https://citetesting.vercel.app/


Napraviš profil i uradiš testove iz Engleskog jezika i Poznavanja IT-a koji će se objaviti u petak 18. avgusta u 20 časova. Na bazi rezultata testiranja će se oformiti grupa od 50 osoba sa kojima će se sprovesti intervju i nakon koga će se izabrati 20 polaznika nastave koja će se odvijati uživo i zato pratite notifikacije na platformi.
Učesnici će imati priliku da kroz 50 radionica u trajanju od po 3 sata steknu neophodna znanja i veštine za konkurisanje na poslovima testera za automatsko testiranje.
Svake nedelje objavljivaćemo novi edukativni sadržaj na platformi, možeš da pogledaš lekcije bilo kad i bilo gde.
Vidimo se!